Zerina Hećo biografija – visina, težina, godište

Zerina Hećo biografija – visina, težina, godište

Osnovni podaci

Zerina Hećo je poznata starleta i pevačica, koja je poreklom iz Bosne i Hercegovine. Zerina je rođena 27. aprila 1992. godine u glavnom gradu svoje zemlje, u Sarajevu. Zerina važi za vrlo mladu i atraktivnu devojku koja je oduvek htela da bude popularna i da bude deo estradne elite. O ovoj devojci se zaista ne zna puno toga, ali ono što je najvažnije za nju, jeste njeno učešće u rijaliti programima. Tačno je da rijaliti programi mogu stvoriti zvezde i pružiti popularnost svakom učesniku koji se iole potrudi da to dobije i zaradi.

Zerina Hećo biografija - visina, težina, godište

Rijaliti karijera

U našem se narodu kaže: „Bez muke, nema nauke“. Zerina je kao rijaliti takmičar bila veoma aktivna. O tome svedoče brojne naslovne strane tabloida i sličnih takvih vesti. Zerina Hećo je učestvovala u rijaliti šou „Parovi“, koji se emituje na Happy televiiziji. Ovaj kultni rijaliti šou ostaće upamćen po brojnim skandalima i zaista neprikladnim scenama. Ipak, bez svega toga, ovaj rijaliti šou ne bi bio ono što jeste. Zerina Hećo je vrlo brzo dobila titulu najskandaloznije učesnice Parova. Zerina veoma često nije imala obzir za ljudsko dostojanstvo i radila je sve ono što želi i što joj u tom trenutku pada na pamet. To ne može baš svako i upravo zbog toga ona je dobila tu „prestižnu“ titulu. Zerina je u parove ušla kao devojka Baneta Čolaka, muzičara i pevača. Bane je takođe učestvovao u Parovima i bio je veoma zaljubljen u svoju devojku. Bio je veoma ljubomoran i često je izazivao tuče zbog svoje devojke. Njegova majka se nikada nije slagala sa tom vezom i njeno mišljenje je da Zerina nije devojka za njegovog sina. Banetova majka je rekla da će mu Zerina doći glave i da će u potpunosti uništiti njegovo ime, kao i njegovu karijeru. Bane se nije mnogo obazirao na ove reči i nastavio je da uživa u ljubavi sa svojom dragom devojkom. Bane je učestvovao i u rijaliti šou „Zadruga“.

Život i porodica

Ljubavni život ove mlade devojke je u najmanju ruku komplikovan i nesvakidašnji. Tokom njenog učešća u Parovima, stigla je vest o njenom bivšem suprugu. Naime, njen bivši suprug, Rusmir Hećo, odlučio je da svoju bivšu ženu prijavi Centru za socijalni rad. Rusmir je smatrao da njegova bivša supruga nije podobna da bude majka i da je protiv zakona to što ona ima starateljstvo nad njihovim detetom. Njihova ćerkica je tada imala četiri godina i sigurno je bila zbunjena zbog svega što se oko nje dešava. Zerina nije mogla da izdrži taj pritisak i morala je da napusti rijaliti šou. Zerininu ćerkicu čuvala je njena majka i to nam jasno govori da ova mala devojčica nije imala puno sreće sa roditeljima. Zerina je teškom mukom uspela da zadrži svoje dete kraj sebe, kao i starateljstvo nad njime. Optužbe njenog bivšeg muža okarakterisane su kao nepotpune i apsolutno nepodobne. Kako Zerina tvrdi, oni su sada u vrlo dobrim odnosima. Ona je izjavila da su oni sada samo prijatelji i da to mora tako da bude zbog njihovog deteta. Ipak, ono je nešto najdragocenije što oni imaju. Mada, Zerina je pre toga izjavila da je razlog njihovog razloga bio fizičko zlostavljanje. Zerina u svojoj rodnoj zemlji važi za osobu koja nije preterano inteligentna. Pre nego da zaplovi u rijaliti vode, Zerina je učestvovala u jednoj emisiji u kojoj treba postati zvezda na 24 sata. Zerina je tu ostala upamćena po nebulozama koje je govorila. Njene „glupe“ izjave bile su zabavne široj javnosti i po tome je ostala upamćena. Bosanska starleta je nakon napuštanja Parova, postala učesnik „Zadruge 2“.

Skandali i afere

Kada govorimo o Zerini, ne možemo da izostavimo njene seksualne skandale, koji su emitovani uživo na nacionalnim frekvencijima. Zerina veoma često nije mogla da obuzda svoje strasti i zbog toga je bila stalni akter brojnih erotskih afera. Narodu je to bilo i više nego zanimljivo i to joj je u velikoj meri pomoglo da stekne popularnost, kao i status starlete. Zerina je spavala sasvim gola u svom krevetu i to je radila stalno, iz dana u dan. Njeno sasvim slobodno ponašanje je podstaklo njenog bivšeg muža da uradi ono što je učinio. Postavlja se pitanje: „Da li je Zerina to radila svesno ili nesvesno?“. Na ovo pitanje je vrlo teško dati tačan i precizan odgovor. Činjenica je da je Zerina stalno bila u alkoholisanom stanju i da nije znala šta radi i šta govori. Ali, povod za sve to je sigurno postojao i mala je verovatnoća da je ona to radila samo iz lične zabave. Zerina je pijana igrala na kiši i ponašala se kao da ima određene umne nedostatke. Pored toga, Zerina je imala i jednu malu „predstavu“. U pitanju je njeno čuveno isterivanje đavola. Ovaj skaradni i morbidni čin u velikoj meri povređuje ljudsku svest i postojanje čoveka. Ipak, raznorazne vradžbine i rituali su za sve nas prošlost, živimo u vremenu u kome je dokazano da je čovek svesno, humano i razumno biće. Zerina je skoro izjavila u medijima da je bolestna od raka i da ide na hemotarapije. Ona je tom prilikom govorila i odnosima sa, sada već bivšim dečkom, Dadom Glišićem. Ona je rekla kako je on svakog dana maltretirao nju i kako ona nije mogla više da trpi njegov surovi teror. Zerina će ostati upamćena i po brojnim eksplicitnim snimcima koji kruže internetom. Naime, reč je o isečcima koji su emitovani na televiziji. Zerina je tokom svog boravka u vili Parova , kao i u Zadruzi imala mnogobrojne vrele scene. Zerini očigledno nije smetalo što je to gledala čitava Srbija, može se reći da njoj to čak i imponuje. O njenom privatnom životu pre rijalitija se vrlo malo zna. Poznato je da je Zerina nakon srednje škole upisala Žurnalistiku na fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu. Sve u svemu, Zerina predstavlja devojku koja vodi jedan vrlo turbulentan i uzburkan život. Sudbina vrlo često nije bila na njenoj strani i kako ona kaže, život je nije uopšte štedeo. Zerina navodi da je spremna da uradi sve kako bi svojoj ćerkici, kojoj je dala ime Sarah, obezbedila bolji i lepši život i da je to razlog zbog čega živi i zbog čega se bori.

  • Nadimak: Sara; Zery
  • Datum i mesto rođenja: Sarajevo, Bosna i Hercegovina
  • Zanimanje: starleta; reality takmičarka u „Parovima 6“ i u „Zadruzi 2“
  • Visina: /
  • Težina: /
  • Facebook: /
  • Instagram: https://www.instagram.com/zerinaheco/
  • Twitter: /
  • YouTube: /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *