Melina Džinović biografija – visina, težina, godište

Melina Džinović biografija – visina, težina, godište

Osnovni podaci

Melina Džinović poznata je bosanska modna dizajnerka i vlasnica modne kuće. Njeno devojačko prezime je Galić i ona je to prezime nosila sve do trenutka udaje sa poznatim pevačem Harisom Džinovićem. Ali, o tome ćemo malo kasnije. Melina je rođenda 1982. godine u prelepom gradu Bihaću, u Bosni i Hercegovini. Njeno trenutno prebivalište je u Srbiji, tačnije u Beogradu. Melina u glavnom gradu Srbije živi i radi. Ona je u prošlosti živela u Zagrebu i tamo je provela puno vremena. Mada, Melinin posao ne podrazumeva boravak kod kuće, tako da je ona stalno u putu i često posećuje gradove  kao što su Pariz i Štutgart.

Život i susret sa Harisom

Melina je pre 2002. godine bila anonimna u javnosti i o njoj se nije baš puno znalo. Ta godina je veoma specifična i važna za nju. Ona je te godine upoznala ljubav svog života, na jedan vrlo čudan i originalan način. U to vreme, Melina je studirala. Ona je pre toga uspešno završila srednje obrazovanje i bila veoma dobar učenik. Osnovnu i srednju školu završila je u Zagrebu, u gradu u kome je počela da živi tokom svoje 7. godine. Želja njenih roditelja bila je da njihova ćerka uspešno završi fakultet i postane priznati i cenjeni stručnjak u svojoj oblasti. Upisala je Filološki fakultet i odabrala odsek za engleski jezik i orijentalistiku. Njene studije su išle sasvim solidnim tokom i sve je bilo sasvim normalno i uobičajeno. Sve do treće godine na fakultetu. To je bilo 2002. godine. Melina je te godine upoznala Harisa i to u Sarajevu. Naime, Melina je tada čekala svog dečka, koji se isto tako zvao. Može se reći da je njihova ljubav bila ljubav na prvi pogled. Haris i Melina su nakon kratkog razgovora razmenili brojeve telefona i razišli se na veoma kratak period. Sudbina je zatim uzela stvari u svoje ruke i ponovo ih spojila. Njihov novi, iznenadni, susret dogodio se u Zagrebu. Haris je tada imao svoj solistički koncert, dok je Melina bila u publici. Ona je uživala u njegovim pesmama i ljubav između njih bila je i više nego očigledna. Nakon tog koncerta njihovi kontakti su bili veoma čvršći i aktivniji. Halid i Melina su često razmenjivali poruke i pozive. Njihova ljubavna veza je intenzivno jačala i pitanje je bilo trenutka kada će sve to prerasti u nešto veće i značajnije. Haris je tada odlučio da napravi prvi veliki korak i pozvao je Melinu na putovanje u Pariz. Haris je u Parizu planirao da ostane samo tri dana, ali je zbog ljubavi prema Melini ostao puno duže. Ljubav zaista piše romane. Melina nije odmah obavestila svoje roditelje o vezi sa poznatim pevačem. Ipak, činjenica da je Haris trideset godina stariji od nje bila je nešto zbog čega je ona oklevala da svoju ljubavnu vezu podeli sa roditeljima. Njeni roditelji su za sve to saznali putem medija, koji su vest o ovoj nesvakidašnjoj ljubavi objavljivali na naslovnim stranama. Ipak, prava ljubav je pobedila sve predrasude. Haris i Melina su ostali zajedno, u ljubavi i sreći.

Melina Džinović biografija - visina, težina, godište

Brak i porodica

Melina i Haris nisu odmah stupili u brak. Smatrali su da je to samo puka formalnost i da prava ljubav može odoleti svim propisanim i nametnutim pravilima. Ovaj srećni je par tokom svoje veze uspeo da izrodi dvoje dece. Prvo je na svet došla ćerkica Đina, a nešto kasnije i sin Kan. Posle dvanaest godina uspešne i temeljne veze, Haris i Melina su odlučili da zvanično stanu na ludi kamen. Njihova svadba se dogodila 2014. godine i na toj svadbi bilo je puno poznatih estradnih ličnosti. Sama svadba je održana na jednoj vrlo luksuznoj i skupocenoj jahti. Veselje je kasnije nastavljeno u Dubrvniku. Jahtu na kojoj je ovaj bračni par stupio u brak iznajmila je njihova kuma Slavica Eklston. Ona je poznata milijarderka, kao i bivša manekenka. Kum na svadbi bio je Ivan Cepter, cenjeni i poznati biznismen.

Posao i karijera

 Svima je jasno da je Melina od strane svog supruga dobila veliku podršku u svemu što se bavi. Haris je uspeo da svoju popularnost i uticaj usmeri ka svojoj supruzi i podari joj sigurnu budućnost. Melina je još kao devojka bila zaljubljena u modu i to je za nju predstavljalo nešto što je neprestano privlači. Melina je upravo zbog toga odlučila da otvori vrata sveta mode i postane modna dizajnerka. Melina je uspela da oformi svoj modni brend, pod nazivom „Hamel“. Melini jako puno znači to što je Haris u Parizu nastanjen još od 1996. godine i svaki njihov odlazak u Pariz doneo joj je puno poslovnih uspeha. Melina sav potrebni materijal koji koristi za izradu svojih kreacija lično nabavlja u glavnom gradu Francuske. Upravo u tom gradu je Melina uspela da proda par svojih prvih kolekcija. Ona je izjavila kako je Haris u velikoj meri zaslužan za sam početač njene kreatorske karijere. Pored finansijske podrške, Haris je uvek bio uz svoju voljenu ženu i pružao joj moralnu podršku, kao i podsticaj. Melinin modni brend je vremenom postao jako cenjen i popularan. Ovaj brend je nošen od strane velikih i poznatih imena sveta muzike, kako domaće, tako i strane. Od predstavnika domaće muzike, može se izdvojiti Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je dugogodišnja prijateljica bračnog para Džinović. Od predstavnika strane muzičke scene možemo izdvojiti imena poput Dženifer Lopez, Šeron Stoun, Sofija Vergara. Haljine koje je Melina dizajnirala obišle su brojne modne festivale i slične događaje. Melina je uspela da odeću koju je dizajnirala izloži i na najprestižnijim modnim događajima. Ti modni događaji su održani širom sveta, u Milanu, Parizu, Njujorku, Sao Paulu i Majamiju. Takođe, njene haljine popunjavaju izloge 64 butika širom sveta. Melinine haljine se često pominju i u modnim časopisima kao što su: „Harper’s bazar“ i „Vog“. U ovoj turbulentnoj i veoma nestabilnoj godini, Haris i Melina su osvojili pažnju medija i izašli u nekoliko novinskih vesti. Naime, Haris je u jeku korone odlučio da više ne peva i da se apsolutno skloni od javnosti. On je želeo da zaštiti sebe i svoju porodicu. Divno je to što ga je supruga u svemu tome podržala i poslala mu poruku ljubavi i razumevanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *