Marko Miljković biografija – visina, težina, godište

Marko Miljković biografija – visina, težina, godište

Osnovni podaci

Marko Miljković je rođen 30. septembra 1983. godine u Brusu, naselje u Rasinskom okrugu. Marko je u svom rodnom gradu završio osnovnu i srednju školu i na taj način stekao osnovno obrazovanje. Kasnije, Marko je odlučio da živi samostalno i da svoju sreću potraži u glavnom gradu Srbije, u Beogradu. Marko se vrlo brzo navikao na urban i moderan život u prestonici i ubrzo je upisao fakultet, tačnije Višu poslovnu školu. Marko je oduvek bio dečko koji je simpatičan i pre svega talentovan. Njegov talenat ogledao se u muzici, naime, Marko je uvek imao fantastičan sluh i ukus, naravno, kada je muzika u pitanju.

Karijera

Marko je još kao tinejdžer, sa svojih 13 godina, počeo da radi kao DJ. Naravno, sve je to bilo amaterski, Marko je uglavnom zabavljao svoje prijatelje i poznanike. Vremenom, Marko je usavršio svoje DJ sposobnosti i tu su počeli prvi njegovi angažmani. Marko je radio u klubovima po Kopaoniku i postaoje zaštitni znak noćnog života u svom kraju. Kao svaki mladi čovek koji voli provod i noćni život, Marko je uživao u društvu izuzetno lepih devojaka. Marko je tada bio veoma mlad i lep momak i gotovo sve devojke su želele da ga imaju kraj sebe. Marko je oduvek važio za muškarca koji pleni svojom lepotom i koji se u velikoj meri razlikuje od ostalih muškaraca. Kao što smo već rekli, Marka je sudbina navela u prestonicu. Zapravo tu počinje njegova priča, tu počinje njegov uspon. Marko je u Beogradu nastavio da radi ono što je radio u svom rodnom kraju. Beogradski klubovi su širom otvorili vrata za Markove muzičke sposobnosti. Marko je tada u Beogradu bio DJ na jakom dobrom glasu i bio je veoma tražen od strane publike, naročito od strane ženske populacije. Marko je veoma često imao nastupe i u inostranstvu, gde je često zarađivao veoma dobru svotu novca.

Marko Miljković biografija - visina, težina, godište

Rijaliti programi

Marko Miljković ne bi bio ono što jeste da nije, te davne 2006. godine, odlučio da učestvuje u rijaliti šou „Veliki Brat“. Ovo je bila prva sezona ovog rijaliti programa u Srbiji. Veliki Brat je tada emitovan na televiziji B92, u saradnji sa produkcijskom kućom Emoušn. Veliki Brat je zapravo međunarodni projekat i veliki broj zemalja je napravio svoju verziju tog projekta. Jedna od tih verzija je i Veliki Brat emitovan na Srbiji. Pored toga što je Veliki Brat emitovan na televeziji, gledaoci su mogli da prate učesnike ovog programa i na internetu i to 24 sata. Ovaj rijaliti šou je napravio pravi „bum“ na domaćoj javnoj sceni. Veliki Brat je bio glavna vest u svim novinama, svim emisijama. Svi su brujali o zapletima i intrigama koje je iznedrio ovaj rijaliti šou. Marko Miljković je tad imao 23 godine i široj javnosti bio je nepoznat. Da napomenemo, u toj sezoni Velikog Brata učestvovali su takmičari koji nisu poznate ličnosti. Marko je od samog starta okarakterisan kao veoma glup i naporan mladić. Ovakvo mišljenje vladalo je verovatno zbog njegovog krupnog i uočljivog izgleda. Međutim, sve je to veoma kratko trajalo. Marko je za veoma kratko vreme prešao put od blata do zlata. Marko nije uspeo da pobedi u ovom rijalitiju, ali je uspeo da ostvari popularnost koja mu je kasnije dosta pomogla u svemu. Marko će ostati zapamćen kao takmičar Velikog Brata koji je imao dosta ispada. Prvi u nizu je njegov pokušaj da zagreje hladnu vodu u bazenu. Marko je bio sasvim siguran da to može da uradi pomoću par kanti vrele vode. Svi ukućani su mislili da se on šali, ali on je zapravo bio siguran u ono što misli i želi. Sve to je izazvalo brojna pitanja, kao i neverice. Ali, ono po čemu će Marko svakako biti upamćen, jeste prvi seks na televiziji, na ovim prostorima. Moramo priznati da u ovom vremenu to nije tabu tema, ali tada je to bilo i više od toga. Marko je u Velikom Bratu bio u emotivnoj vezi sa Enom Popov, sadašnjom pevačicom i voditeljkom. Oni su gledaocima pred malim ekranima uživo pružili par vrelih scena ispod jorgana. O ovome su pisale maltene sve naslovne strane tabloida. Marko i Ena su zahvaljujući ovom „skandalu“ dospeli u žižu javnosti i popularnosti. Njihova ljubavna romansa trajala je do završetka rijalitija, kasnije su se rastali i Ena je sada u srećnom braku. Marko nije želeo da se zaustavi sa rijaliti programima, tako da je kasnije učestvovao i u Parovima, Farmi i u Zadruzi. Marko je u svim tim rijaliti programima kao svoj adut isticao svoju lepotu i privlačnost, te nije čudo što je on bio akter brojnih ljubavnih afera. Jedna od njih je i veza sa Lunom Đogani. Njihova ljubavna priča je u najmanju ruku kontraverzna i privukla je pažnju svim medijskim kućama. Luna i Marko zauzeli su ljubavno nebo čitave Srbije, o tome svedoči ogroman broj ljudi koji ih prati i podržava u svemu.

Marko i moda

Marko, kao veoma lep i zgodan momak, odlučio je da nakon Zadruge pokrene svoj privatni biznis. Izabrao je svet mode. Marko je kreirao svoj modni brend „Sikter 52“. Ovaj brend se odnosi na odeću, tačnije na majice. Veoma zanimljiva činjenica o Marku Miljkoviću jeste da je on sa tadašnjom devojkom Enom Popov vodio jednu sezonu „Zvezda Granda“. Marko se tu oprobao kao voditelj i može se slobodno reći da je bio veoma uspešan u tome. O njemu se priča i da je često na meti saobraćajne policije, uglavnom zbog prekrašaja. Marko je rekao da stalno negde žuri i da je to u prirodi njegovog posla. Upravo zbog toga Marko nekad prekorači dozvoljenu brzinu i zbog toga biva sankcionisan. Marko se može okarakterisati i kao momak koji je veoma ljubomoran i ponekad agresivan. Marko je u skoro svim rijaliti programima u kojima je učsetvovao imao ljubomorne i neurotične scene. Marko za sebe kaže da je on jedna vrlo retka osoba na kugli zemaljskoj koja je uvek spremna da stupi u akciju. Njegov životni moto glasi: “Ko nije za sebe, nije ni za druge”. Ipak moramo priznati da u tome ima dosta istine i da je Marko i te kako u pravu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *