Dea DJurdjević biografija – visina, težina, godište

Dea DJurdjević biografija – visina, težina, godište

Osnovni podaci

Dea DJurdjević, poznata je srpska TV voditeljka i novinarka. Dea je rodjena 19. jula 1992. godine u Beogradu. U ovom gradu je Dea završila osnovnu i srednju školu i pokazala sasvim solidne rezultate. Dea nije htela da se zaustavi na srednjem obrazovanju i bila je veoma zainteresovana za novinarstvo. Zbog toga je odlučila da upiše Fakultet političkih nauka i smer „Žurnalistika“. Ovaj fakultet doneo joj je puno znanja u oblasti kojom je odlučila da se bavi u daljem životu. Dea je danas mlada i vrlo uspešna Tv voditeljka, pred kojom je blistava i besprekorna karijera. Dea je nakon završenog fakulteta, rešila da ispuni neke svoje želje iz mladosti. Naime, ona je nekada puno čitala knjige Agate Kristi i bila je zaljubljena u takve vrste avantura. Zbog toga je odlučila da završi i master studije. Odabrala je fakultet za Državnu bezbednost. Dea je istakla da voli da istražuje i da uživa u tome da bude kriminolog. Svako od nas ima pravo da mašta i da ugadja svojoj volji. Moramo priznati da je to veoma lepo i sasvim normalno i prirodno.

Privatni život

 Njen hobi je streljaštvo. Dea pametno koristi svaki svoj slobodni trenutak. Ona tada obično odlazi u streljanu gde vežba gadjanje. Za nju se može slobodno reći da je osoba koja voli i podržava sport. Dea, pored strleljaštva, obožava i boks. Ona često praktitkuje udaranje u boksersku vreću. Ona ističe da je to sasvim dobar način da neutrališe sav stres iz njenog tela i organizma. Moramo se složiti da je Dea savršeno uspela da napravi balans izmedju sporta, svojih želja i svog zdravlja.

Dea DJurdjević biografija - visina, težina, godište

Ljubavni život

Što se tiče njenog privatnog i ljubavnog života, tu se može dosta čuti i reći. Dea je u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi sa poznatim novinarom Pinka Mladenom Mijatovićem. Ova veza ne bi bila nimalo čudna javnosti da nije Mladen dvadeset godina stariji od svoje izabranice. Zbog te razlike u godinama, ovaj ljubavni par je vrlo često bio meta brojnih tabloida. Dea i Mladen su se upoznali sasvim slučajno i to na poslu. U početku, svoju vezu su krili od svih. Kasnije su shvatili da je to sasvim pogrešno. Prava ljubav se ne treba kriti. Dea je izjavila da razlika u godinama izmedju njih apsolutno ne postoji. Ona navodi da je Mladen jedan veoma uspešan i ostvaren muškarac i da je njegova zrelost to što njoj izuzetno prija. Mladen je par puta dokazao svojoj dragoj koliko je voli. O tome svedoči poklon koji je pripremio svojoj izabranici za 26. rodjendan. Verovali ili ne, Mladen je Dei kupio zvezdu na nebu. Dea je ponosna vlasnica sertifikata u kome piše da jedna zvezda na nebu nosi njeno ime i pripada samo njoj. Veoma romantično i originalno, zar ne? Uprkos njihovoj dugogodišnjoj vezi, Mladen i Dea se još uvek nisu odlučili za brak. Dea je izjavila da voli da uživa u ljubavi i da je formalnosti toliko ne opterećuju. Dea je osoba koja spontano ide kroz život i koja ne voli da inicira neke životne dogadjaje. Zanimljivo je to što se Dea kao devojčica igrala sa pištoljima i nije kao sve ostale devojčice maštala o svojoj venčanici. Ali, svi smo sigurni da će ubrzo doći trenutak da sva „vatrena oružja“ utihnu na tren. To će biti znak da je Dea spremna da stane na „ludi kamen“. Dea i Mladen su tokom svoje veze puno putovali i obilazili razna egzotična mesta. Od svih tih putovanja, mogu se izdvojiti destinacije poput Maldiva i Šri Lanke.

Karijera

 A sad da se vratimo na njenu karijeru, tačnije na njen novinarski i voditeljski angažman. Prve svoje poslovne korake Dea je napravila na televiziji Pink, gde i sada radi. Tada je Dea još uvek studirala i imala je praksu na „ružičastoj televiziji“. Sve to joj je u velikoj meri pomoglo da se što bolje uklopi u način rada ove medijske kuće. Očigledno je da njoj nije puno trebalo da savlada sve osnovne principe novinarstva koje zahteva ova televizija. Svakako, emisija koja je obeležila njenu karijeru, jeste jutarnji program televizije Pink. U početku Dea je bila deo ekipe emisije „Dobro jutro: Jovana i Srdjan“. Ovaj jutarnji program koji je bio emitovan na televiziji Pink, iz dana u dan beležio je ogromnu gledanost. Publika je ovaj jutarnji program uvrstila u svoj izbor zato što je on bio veoma inovativan, zabavan i kreativan. Dea je tada bila angažovana kao dopisni reporter i nije imala preterano značajno ulogu. Jovana i Srdjan su, na neki način, bili njeni mentori i zbog toga ima Dea duguje veliku zahvalnost. Ipak, Jovana i Srdjan su naprasno prekinuli saradnju sa televizijom Pink i odlučili su da svoju emisiju presele na televiziju „Prva“. Promenili su ime emisije, ali je sadržaj ostao skoro isti. Sve to dogodilo se u januaru 2018. godine. Ove godine je Dea preuzela kormilo popularnog Pinkovog jutarnjeg programa. Od tog trenutka jutarnji program televizije Pink dobio je naziv „Novo jutro“. Voditeljski par ove emisije, koja je još uvek aktuelna, su Predrag Sarapa i Dea DJurdjević. Dea putem ove emisije gradjane Srbije svakog jutra izveštava o aktuelnim dešavanjima. Ali, pored toga, tu su i brojne rubrike jutarnjeg programa. Dea je zahvaljujući svom atraktivnom izgledu proglašena za „najbolji dekolte“ televizije Pink. Ova laskava titula zaista imponuje ovoj mladoj i pre svega lepoj i perspektivnoj devojci.

Velika nesreća

 Dea je tokom 2019. godine doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu. Dea je stajala pored svog automobila, kada je autobus proklizao na ulici. Na asfaltu je bio led i zbog toga vozač autobusa nije uspeo da iskontroliše svoje vozilo. Dea je dobila jak udarac u predelu ruke i autobus je stravično povredio njenu ruku. Dea je bila podvrgnuta brojnim komplikovanim hirurškim operacijama kako bi se sačuvala funkcionalnost njene ruke. Tim stručnih lekara je uspešno sanirao ovu povredu. Svakako, ovaj period je za nju bio veoma težak i naporan. Dea je par puta izjavila kako joj je bilo veoma teško što sama ne može da jede i da se okupa. Njena ljubav, Mladen Mijatović je u tim trenucima bio njena najveća podrška. Na svu sreću, danas Dea živi sasvim normalno, kao da do te zlokobne saobraćajne nesreće nikada nije ni došlo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *