Ana Korać Biografija – visina, težina, godište

Ana Korać biografija – instagram, visina, težina, godište

Ana Korać, poznata je starleta, model, kao i rijaliti zvezda. Ana je rođena 1994. godine u Ivanjici. Kao i svaki mladi čovek koji je željan slave i uspeha, Ana je odlučila da se preseli za Beograd i da u glavnom gradu Srbije pokuša da nađe svoje mesto pod zvezdama. Njen izgled je svakako nešto najbolje i najkvalitetnije što ona poseduje. Njen provokativan izgled je Ani doneo slavu preko noći.

Ana je za samo nekoliko meseci prešla put od nepoznate devojke iz Ivanjice do veoma poznatog modela koji mami brojne muške uzdahe. Slobodno se može reći da je Ana Korać simbol svih rijaliti šou programa u Srbiji. Ana je svoj život u prestonici započela na jedan veoma specifičan način. Ana je u Beogradu imala par estetskih operacija kojima je u velikoj meri promenila sebe. Ana je vidno korigovala usne, kao i grudi. Na ovaj način Ana je želela da istakne sebe u moru ostalih poznatih ličnosti i rijaliti zvezda. Njena najbolja drugarica, isto starleta, Soraja Vučelić, očito joj je pomogla u vidu saveta. Ipak, kada je došla u Beograd, Ana je bila početnik u svemu tome i nije znala kako da se odnosi prema javnosti. Ana je postala popurna onog trenutka kada je pristala da se pojavi u Rijaliti programu „Zadruga“, na televiziji Pink. U ovom rijaliti šou, Ana je uspela da predstavi sebe onako kako želi da je drugi vide. Pre Zadruge, Ana je bila veoma aktivna na društevnim mrežama, gde je uglavnom pokazivala svoje nage fotografije. Ana je veoma aktivna na svom Instagram profilu, gde vrlo često izbacuje eksplicitne fotografije. U javnosti je procurela vest da je Ana Korać pre izvesnog vremena snimala film za odrasle, ali je ova vest kategorisana kao netačna i nepotpuna.

Ana Korać Biografija - visina, težina, godište

Ana je demantovala ovu tvrdnju i rekla kako to ona nikada ne bi uradila i da to duboko vređa njenu ličnost. Ana često izjavljuje u medijama da ona nije starleta i prostitutka, već da je njen životni poziv da bude model, tj. manekenka. Ana je zbog svog atraktivnog i privlačnog izgleda glumila u nekim reklamama, kao i u nekim muzičkim spotovima. Mnogi ljudi su osporavali njen fizički izgled i govorili su da ona na svojim fotografijama koristi brojne filtere za ulepšavanje. Svima nama je jasno da živimo u vremenu kada Photoshop nije tabu tema, naravno, kada su u pitanju javne i poznate ličnosti. Javnost je od nje i te kako očekivala vrele scene tokom njenog boravka u Zadruzi. Njen javni nastup u ovom rijaliti programo je srušio sva ta očekivanja. Ana je uspela da se predstavi javnosti kao kulturna i fina devojka koja nema nameru da bude deo vrelih ljubavnih televizijskih scena. Ona je javno govorila svima da je zauzeta i upravo ta činjenica činila je najveći deo njenog odbrambenog mehanizma. Na pitanja ko je njen dečko, ona je odgovarala da je njen dečko Filip Mijatov i da on živi u Londonu. Kasnije se ispostavilo da je ova veza bila samo farsa i da ljubav nije bila obostrana. Filip je na svom Instagram nalogu objavljivao prepiske u kojima se jasno videlo da je Ana bila kraj Filipa samo zbog novca i položaja u društvu. Sadržaj tih poruka je apsolutno pokosio sve Anine želje da bude fina i „poslušna“ devojčica. Ana je tvrdila da je Filip manijak i da je besomučno proganjao svakoga dana, ali Filip je dokazao suprotno. Ana je opet pala nisko u očima javnosti, ali njena prepotentnost se nije promenila.

Slobodno se može reći da Ana ima veoma visoko mišljenje o sebi i o svojoj lepoti. U Zadruzi je ostvarila divno prijateljstvo sa Kijom Kockar, koja je pobedila u toj sezoni. Ana Korać je u Zadruzi imala trenutaka kada je pokušavala da se udvara pojedinim učesnicima. Naime, nju su povezivali sa Anđelom Rankovićem. On je u tom periodu bio u vezi sa poznatom pevačicom Teodorom Džehverović. Ovo je izazvalo brojne kontroverze i veza između Anđela i Teodore je došla u pitanje. Ali, na kraju je sve bilo kako treba, Ana je uspšeno izbegla sve moguće „incidente“. Ana je tom prilikom izjavila da su svi učesnici Zadruge za nju neozbiljni muškarci i da ona zaslužuje puno bolju i kvalitetniju osobu kraj sebe. Ana je veoma dugo patila za svojim prvim dečkom, u pitanju je ljubav koja potiče iz srednjoškolskih dana. Njen prvi dečko zove se Borislav Mihailović. On je, kao i Ana, rođen u Ivanjici, gde su se upoznali i započeli ljubavnu romansu. Borislav je veoma često slao Ani cveće, putem njihovih zajedničkih prijatelja. Sve između njih funkcionisalo je savršeno, njihova ljubav bila je jača od svega. Ali, sve je nekako pošlo po zlu. Ana je bila izuzetno povređena kada je saznala da je Borislav vara i da kraj sebe ima neku drugu devojku. Ana je zbog toga dugo patila i smatra da je to za nju neprežaljena ljubav. Ana je izjavila da karma veoma utiče na njen život i njenu sudbinu. Naime, tada je Ani neka devojka oduzela momka, a sada to ona radi. Ana ima mišljenje za sebe da je svojom pojavom i ponašanjem uspela da razbije sve predrasude o zgodnim i atraktivnim devojkama. Veliku pažnju javnosti, pored golišavih fotografija, privlače i fotografije Aninog voznog parka.

Ona je na svojim društvenim mrežama pokazala slike skupocenih premijum automobila. Vrednost jednog Aninog automobila je između sto i sto pedeset hiljada evra. Svi se pitaju odakle Ani tolike pare, ali od svega toga ostaje samo pitanje. Ana je svoj izgled i svoju spremnost da to svima pokaže dobro uspela da unovči. Svima je jasno da je uspela sebi da obezbedi luksuz i život iz snova. Ana Korać je rado viđen gost u skoro svim domaćim kao i inostranim noćnim klubovima. Njen angažman u tim noćnim klubovima je veoma skup i upravo zbog toga ona dobro zarađuje. Ana Korać je pre par meseci odlučila da uplovi u muzičke vode i najavila je svoju pesmu. U pitanju je duet sa Davidom Dragojevićem. Ana je takođe otkrila da je tekst za njenu pesmu napisala Sanja Vučić, pevačica poznate grupe „Hurricane“. Ana tom prilikom nije krila svoju sreću i oduševljenje.

  • Ime i Prezime: Ana Korać
  • Datum i mesto rođenja: 4. Jun.1994. god., Ivanjica, Srbija
  • Godina: 25
  • Zanimanje: starlet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *